Signerende auteurs en nieuwe uitgaven

Tijdens de Brugse Stripbeurs deze zondag verschijnen ook volgende titels, alle auteurs zijn aanwezig naast verschillende andere auteurs van de Bonte-stal.

Tom Bouden signeert de speciale uitgave van De Lustige Kapoentjes met Brugge-cover alsook z'n vele andere uitgaven, Lük Bey komt speciaal naar het land voor deze beurs en zal nadien weer jaren in het buitenland zitten, het is nu of nooit mensen. Buitenbeentje Stan Lauryssens (bekend van z'n thriller-romans) zal met tekenaar Yurg, Bruxman signeren waarvan nu een bundeling uit is in kleur. Yncke als enige vrouwelijke auteur op de lijst signeert haar fantasy album Per'Bat, Het kristal van Argo. Pascal Schokaert is op thema met film parodie tekeningen en strips, Herbert Staljanssens brengt de artistieke toets aan met een pagina groot verhaal, Waldo houdt zich ook aan het film-thema met "Rachna van de spinnen", een parodie op Tarzan en 2 SF reeksen. Derek Wasteland brengt ons vintage SF en een graphic novel.
Naast de Bonte-auteurs komen ook Kristof Spaey, Rik Willemen, Mario Boon, Yan Gevuld, Ivan Bulté, Wouter van Ghysegem en Sytse hun nieuwste albums signeren.

Inkom is gratis en tegelijk rond het gebouw is er de grootste rommelmarkt van West-Vlaanderen gaande waar ook veel strips te vinden zijn.

Beursinfo, auteurs en uitgaven:
http://www.brugsestripbeurs.com

Bruxman bundeling 1+2 in kleur! (Stan Lauryssens/Yurg)
SC, kleur, 82 blz
19,95 euro

ISBN: 9789491466342

Per’Bat - Het kristal van Argo (Yncke)
HC, z/w, 48 blz
Oplage 300 ex.
prijs 15,95 euro
ISBN: 9789491466526

Slimmeke Slim 3 Een rare kwast (Yaack/Yurg)
SC, z/w, 48 blz

9,95 euro

Signerende auteurs :

Tom Bouden
Stan Lauryssens
Yurg
Yaack
Yncke
Yan Gevuld
Herbert Staljanssens
Sytse
Kristof Spaey
Rik Willemen
Mario Boon
Waldo Van Gheluwe
Derek Wasteland
Pascal Schokaert
Ivan Bulté
Wouter van Ghysegem
Lük Bey

Bruxman bundeling in kleur
Binnenpagina Bruxman kleur
Waldo Van Gheluwe 
Lük Bey

Populaire posts van deze blog

Gentse stripbeurs en nieuwe uitgaven

Veiling en dagaanbieding

Gentse Stripbeurs